The ± Factors erichnielsen.com Norske bloggen Velkommen til Test Labs - Norge

Velkommen til Test Labs - Norge

E-mail Print PDF
Projektet
±-FAKTOREN handler om å identifisere de positive og negative triggerne og driverne som styrer næringslivet.

Test Labs
Test Labs er gratisdelen av nettsiden. Den inneholder sammendrag av det som er basen i prosjektet ±-FAKTOREN. Her kan du prøve ut, komme med innsikter, dine meninger, alt hva du vil. Vær saklig, ellers risikerer du å redigeres bort.

Test Labs er nasjonal, det vil si at det som skrives i den norske delen handler om Norge, det som skrives i USA-delen handler om USA, det som skrives i den indiske delen, handler om India, etc. Grunnen til denne segmenteringen er at spørsmål om bedrifter og selskap i Norge først og fremst har nasjonal interesse. Men hvis du skjønner språket, er det fritt frem å besøke andre lands Test Labs.

Siter gjerne i andre sammenhenger, men husk å angi kilden. Og hvis du kommenterer, forbered deg på å bli sitert også du - og da kanskje også på andre språk. Test Labs kommer til å inkluderes i en trykt versjon, og bra kommentarer fra Norge trenger et stort publikum også utenfor Norge.

Basen
±-FAKTOREN består av et antall tekster om forretninger og næringslivet. I disse tekstene belyses det mer enn bare kroner og ører. Noen av tekstene er allerede publisert, og morsomt nok også piratkopiert. De finnes bl.a. på The Pirate Bay.

Hvis du vil bruke din tid på å lete etter "gratistekster", får du gjerne gjøre det. Men hvis du i stedet blir sponsormedlem, får du melding om nye, komplette tekster med en gang de er publisert. Da kan du laste ned hvilke tekster du vil.

Ha det gøy!

Erich Nielsen

 

Search

.Login/Logout

Sponsors